Είσοδος ή Εγγραφή
Είσοδος ή Εγγραφή
Καλάθι

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 €

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 €

Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε αγορές άνω των 50σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση αντικαταβολής κάτω των 50ο πελάτης θα επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών (+3€)  και της αντικαταβολής(+3€).  Η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα με κούριερ και η παράδοση θα γινεται σε 1 εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέχρι και το απόγευμα θα εκτελούνται την ίδια ημέρα και θα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Σε κάποιες περίπτωσεις απομακρυσμένων περιοχών η αποστολή μπορεί να διαρκέσει εως και 3 εργάσιμες ημέρες. (Όλες οι αποστολές θα έχουν αριθμό παρακολούθησης).

Κύπρος

  • Για βάρος μικρότερο των 2 κιλών : Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες άνω των 90€, ενώ για μικρότερες παραγγελίες η επιπλέον χρέωση θα είναι για 10€ . Η παράδοση τους θα γίνεται σε 2-4 ημέρες. (Όλες οι αποστολές προς Κύπρο θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης).

  • Για βάρος μεγαλύτερο ή ίσο με 2 κιλά : Χρέωση 24 ευρώ για παραγγελίες άνω των 90€, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται στα 34€. Η παράδοση τους θα γίνεται σε 2-4 ημέρες. (Όλες οι αποστολές προς Κύπρο θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης).

Χώρες της Ε.Ε

  • Για βάρος μικρότερο των 2 κιλών : Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες άνω των 100€ για μικρότερες παραγγελίες η επιπλέον χρέωση θα είναι 10€. Η παράδοση τους γίνεται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. (Όλες οι αποστολές προς Ε.Ε θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης)

  • Για βάρος μεγαλύτερο ή ίσο με 2 κιλά : Χρέωση 24 ευρώ για παραγγελίες άνω των 100€, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται στα 34€. Η παράδοση τους γίνεται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. (Όλες οι αποστολές προς Ε.Ε θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης)

ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρωσία και λοιπές χώρες

  • Για βάρος μικρότερο των 2 κιλών : Δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 150€ για μικρότερες παραγγελίες η χρέωση θα είναι 15€ και ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3-8 εργασίμες μέρες. (Όλες οι αποστολές θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης).
  • Για βάρος μεγαλύτερο ή ίσο με 2 κιλά : Χρέωση 24 ευρώ για αγορές άνω των 150€, ενώ για μικρότερες παραγγελίες η χρέωση θα είναι 39€ και ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3-8 εργασίμες μέρες. (Όλες οι αποστολές θα διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης).